ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ :

Βοηθήστε το παιδί σας

Στη φιλοσοφία μας, μετά την διάγνωση η αξιολόγηση είναι το Α και το Ω για τις θεραπευτικές και εκπαιδευτικές επιλογές που θα ακολουθήσουν.

Έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να επιλέξουμε υπηρεσίες, που τεκμηριώνονται όσο γίνεται καλύτερα από την τρέχουσα βιβλιογραφία, και οι οποίες προσανατολίζονται στις κυριότερες ανάγκες ποιότητας ζωής κάθε ξεχωριστού παιδιού και οικογένειας. Γι’ αυτό επιλέξαμε να βασιστούμε στα πιο μοντέρνα εργαλεία ABA.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας, και έχοντας σαν μοντέλο πρότυπα κέντρα αυτισμού σε Αυστραλία, Καναδά, ΗΠΑ, Ευρώπη και Μ. Βρετανία, ξέρουμε πια πως δεν μπορεί ένα άτομο με ΔΦA (διαταραχή του φάσματος του αυτισμού) να δουλευτεί παρά μόνο μέσα σε ομάδα συμμαθητών και σε πραγματικές συνθήκες, βγαίνοντας επιπλέον έξω στην κοινότητα. Τις ίδιες αρχές τηρούμε και για τους μαθητές μας με ΔΕΠΥ.

Σε ατομικές συνεδρίες δουλεύουμε μόνο όταν υπάρχει ειδική ανάγκη για κάποια μεταβατική φάση, πάλι όμως μακριά από 45-λεπτες παραδοσιακές θεραπείες.

Εξελίσσουμε συστηματικά και συνεχώς τις υπηρεσίες μας βάσει δεδομένων, τα οποία προκύπτουν από το ABLLS, από τις συνεδρίες των μαθητών και από τη ραγδαία παραγωγή γνώσης της σύγχρονης νευροεπιστήμης. Αυτά τα δεδομένα τα συνδυάζουμε με τα καλύτερα ABA-εργαλεία σχεδιασμού της παρέμβασης (Ziggurat, PBSP).

Είμαστε στη διάθεση των γονέων για να συζητήσουμε προσωπικά μαζί τους οποιεσδήποτε ανάγκες και ανησυχίες τους και να μοιραστούμε το σκεπτικό μας για το πρόγραμμα του παιδιού τους.

top
Copyright © ΜΟΝΟΡΟΔΙ.
X
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων